Fashion Group E-shop
02/60 90 371

LEVIS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

БЛУЗА

2290,00 ден. 1832,00 ден.

Боја

72848-0000

100% Памук

Може да ви се допаѓа

БЛУЗА

LEVIS

БЛУЗА

LEVIS

БЛУЗА

LEVIS

БЛУЗА

LEVIS

БЛУЗА

LEVIS