Fashion Group E-shop
02/60 90 371

WOMEN'SECRET

ЕСЕН ЗИМА 2018

ГРАДНИК Б

1799,00 ден. 1199,00 ден.

Боја

7914539-20

90% Полиамид 10% Еластин

Може да ви се допаѓа

ГРАДНИК Б

WOMEN SECRET

ГРАДНИК Б

WOMEN SECRET

ГРАДНИК Б

WOMEN SECRET

ГРАДНИК Б

WOMEN SECRET