Fashion Group E-shop
02/60 90 371

SPRINGFIELD

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ

1999,00 ден 1399,00 ден.

Боја

9995838-19

85% Полиамид 15% Еластин

Може да ви се допаѓа

КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ

SPRINGFIELD

КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ

SPRINGFIELD

КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ

SPRINGFIELD