Fashion Group E-shop
02/60 90 371

TIMBERLAND

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПЕНА ЗА ЧИСТЕЊЕ

590,00 ден.

Боја

A1BSB-000

1,5% Згуснувач; 15% Емулзија; 0,1% Аромати; 4,4% Пропилен Гликол; 1,5% Конзерванс; 72,5% Вода ; 3% Пигмент На Боја На База На Вода;1% Алхохол; 1% Флорохемикал

Може да ви се допаѓа

ПЕНА ЗА ЧИСТЕЊЕ

TIMBERLAND