Fashion Group E-shop
02/60 90 371

TIMBERLAND

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ВОСОК

490,00 ден.

Боја

A1BSL-000

1-10% Згуснувач; 0,01-0,1% Bitrex; 0,03-0,06% Мириси; 1-10% Сурфактант; 0,01-0,1% Конзерванс, 80-90% Вода, 1 - 10% Алкохол

Може да ви се допаѓа

ВОСОК

TIMBERLAND