Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

3490,00 ден. 2792,00 ден.

Боја

B82A7G01022-4229

17% КОЖА 80% ТЕКСТИЛ 3% ПОЛИЕСТЕР

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX