Fashion Group E-shop
02/3248194

GEOX

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАТИКИ

3990,00 ден.

Боја

B840RA022BC-4335

40% синтетички полиуретан 60% антилоп кожа

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX