Fashion Group E-shop
02/3248194

GEOX

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАТИКИ

3590,00 ден.

Боја

B841BD054AU-0260

87% полиуретан 13% полиестер

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX