Fashion Group E-shop
02/3248194

GEOX

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАТИКИ

3590,00 ден.

Боја

B841CA0NFEW-9002

67% полиуретан 33% полиестер

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX