Fashion Group E-shop
02/3248194

GEOX

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧИЗМИ

5490,00 ден.

Боја

B841FA0BCEW-4002

73% полиуретан 27% полиестер

Може да ви се допаѓа

ЧИЗМИ

GEOX

ЧИЗМИ

GEOX

ЧИЗМИ

GEOX

ЧИЗМИ

GEOX