Fashion Group E-shop
02/3248194

GEOX

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧИЗМИ

5490,00 ден.

Боја

B841GB054FU-4184

65% полиуретан 35% полиестер

Може да ви се допаѓа

ЧИЗМИ

GEOX

ЧИЗМИ

GEOX

ЧИЗМИ

GEOX

ЧИЗМИ

GEOX

ЧИЗМИ

GEOX