Fashion Group E-shop
02/3248194

GEOX

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧИЗМИ

4690,00 ден.

Боја

B842GA00022-9002

40% антилоп 13% полиуретан 47% полиестер

Може да ви се допаѓа

ЧИЗМИ

GEOX

ЧИЗМИ

GEOX

ЧИЗМИ

GEOX

ЧИЗМИ

GEOX