Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

САНДАЛИ

3990,00 ден.

Боја

B920AA010HI-4211

20% ТЕКСТИЛ 70% ПОЛИУРЕТАН 10% КОЖА

Може да ви се допаѓа

САНДАЛИ

GEOX

САНДАЛИ

GEOX

САНДАЛИ

GEOX

САНДАЛИ

GEOX

САНДАЛИ

GEOX