Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

3490,00 ден 1745,00 ден.

Боја

B921WE0AW54-0050

65% ТЕКСТИЛ 35% СИНТЕТИКА

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX