Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

3990,00 ден.

Боја

B92D5A0LGBC-4005

3% КОЖА 21% ПОЛИЕСТЕР 76% ТЕКСТИЛ

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX