Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PREMIATA

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

14490,00 ден.

Боја

BELLE-3014

80%Кожа 3%полиестер 10%полиуретан 7%памук

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA