Fashion Group E-shop
02/3248194

BOGGI

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЈАКНА

32750,00 ден.

Боја

BO18A031801

90% Најлон 10% Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ЈАКНА

BOGGI

ЈАКНА

BOGGI