Fashion Group E-shop
02/3248194

PREMIATA

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАТИКИ

15890,00 ден.

Боја

CONNY-3371

85%Кожа 15% пластични матријали

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA