Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PREMIATA

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

13790,00 ден.

Боја

CONNY-3615

15%Кожа 62%Полиестер 13%еластин 6%полиуретан

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA