Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

6290,00 ден 3145,00 ден.

Боја

D52H5A022AU-4002

86% КОЖА 12% ПОЛИУРЕТАН 2% ТЕКСТИЛ

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX