Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

8790,00 ден. 7032,00 ден.

Боја

D540QA08511-0899

68% КОЖА 5% ПОЛИУРЕТАН 27% СИНТЕТИКА

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX