Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

7190,00 ден 3595,00 ден.

Боја

D621BA041VI-0504

73% КОЖА 15% ПОЛИУРЕТАН 12% ТЕКСТИЛ

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX