Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

6290,00 ден 3145,00 ден.

Боја

D621CE0GNAJ-1L1N

64% ПОЛИЕСТЕР 25% ПОЛИУРЕТАН 11% МИКРОФИБЕР

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX