Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

6890,00 ден 3445,00 ден.

Боја

D642SC04122-0127

81% КОЖА 8% СИНТЕТИКА 11% ТЕКСТИЛ

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX