Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

5990,00 ден 2995,00 ден.

Боја

D74H5A0EWAF-0898

71% ПОЛИУРЕТАН 29% ПОЛИЕСТЕР

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX