Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

7890,00 ден 3945,00 ден.

Боја

D8230B085LY-0007

47% КОЖА 29% ПОЛИЕСТЕР 24% МИКРОФИБЕР

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX