Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

7190,00 ден 3595,00 ден.

Боја

D828SC00022-4294

59% КОЖА 27% ПОЛИУРЕТАН 14% ПОЛИЕСТЕР

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX