Fashion Group E-shop
02/3248194

GEOX

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАТИКИ

7090,00 ден.

Боја

D828SC0BCHI-9999

70% полиуретан 30% полиестер

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX