Fashion Group E-shop
02/3248194

GEOX

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАТИКИ

8090,00 ден.

Боја

D841BA08554-1000

55% кожа 45% полиуретан

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX