Fashion Group E-shop
02/3248194

GEOX

ЕСЕН ЗИМА 2018

КРАТКИ ЧИЗМИ

9890,00 ден.

Боја

D842UF043CN-7357

70% кожа 30% полиестер

Може да ви се допаѓа

КРАТКИ ЧИЗМИ

GEOX

КРАТКИ ЧИЗМИ

GEOX

КРАТКИ ЧИЗМИ

GEOX

КРАТКИ ЧИЗМИ

GEOX

КРАТКИ ЧИЗМИ

GEOX