Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ЕСЕН ЗИМА 2018

ВИСОКИ ЧИЗМИ

13790,00 ден. 6895,00 ден.

Боја

D843CC0856Y-9999

80% кожа 20% бафало кожа, крокодилски принт

Може да ви се допаѓа

ВИСОКИ ЧИЗМИ

GEOX

ВИСОКИ ЧИЗМИ

GEOX

ВИСОКИ ЧИЗМИ

GEOX

ВИСОКИ ЧИЗМИ

GEOX

ВИСОКИ ЧИЗМИ

GEOX