Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАТИКИ AMPHIBIOX

9490,00 ден. 4745,00 ден.

Боја

D843FA046FU-9999

75% кожа 25% текстил

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ AMPHIBIOX

GEOX