Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ЕСЕН ЗИМА 2018

КРАТКИ ЧИЗМИ

11690,00 ден. 5845,00 ден.

Боја

D848UE04341-7357

40% кожа 30% кожа, питон принт 30% кожа

Може да ви се допаѓа

КРАТКИ ЧИЗМИ

GEOX

КРАТКИ ЧИЗМИ

GEOX

КРАТКИ ЧИЗМИ

GEOX

КРАТКИ ЧИЗМИ

GEOX

КРАТКИ ЧИЗМИ

GEOX