Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

7890,00 ден. 6312,00 ден.

Боја

D84AQB085BN-1343

55% КОЖА 45% МИКРОФИБЕР

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX