Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GEOX

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

7890,00 ден. 6312,00 ден.

Боја

D84AQB0KY22-0291

66% КОЖА 34% ПОЛИЕСТЕР

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX

ПАТИКИ

GEOX