Fashion Group E-shop
02/3248194

CALVIN KLEIN

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧИЗМИ

10990,00 ден.

Боја

E7478-RRK

65%Кожа 28% памук 7%плиуретан

Може да ви се допаѓа

ЧИЗМИ

CALVIN KLEIN

ЧИЗМИ

CALVIN KLEIN

ЧИЗМИ

CALVIN KLEIN

ЧИЗМИ

CALVIN KLEIN

ЧИЗМИ

CALVIN KLEIN