Fashion Group E-shop
02/60 90 371

CALVIN KLEIN

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧИЗМИ

16090,00 ден. 11290,00 ден.

Боја

E7480-BLK

100%Кожа

Може да ви се допаѓа

ЧИЗМИ

CALVIN KLEIN

ЧИЗМИ

CALVIN KLEIN

ЧИЗМИ

CALVIN KLEIN

ЧИЗМИ

CALVIN KLEIN

ЧИЗМИ

CALVIN KLEIN