Fashion Group E-shop
02/3248194

CALVIN KLEIN

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАТИКИ

9390,00 ден.

Боја

E7527-BWY

100%Кожа

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

CALVIN KLEIN

ПАТИКИ

CALVIN KLEIN