Fashion Group E-shop
02/60 90 371

PREMIATA

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ПАТИКИ

14090,00 ден.

Боја

ERIC-3289

40%Кожа 60%полиестер

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA

ПАТИКИ

PREMIATA