Fashion Group E-shop
02/60 90 371

SUPER DRY

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАТИКИ

4290,00 ден. 2145,00 ден.

Боја

GF1002LR-26C

100% Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

SUPER DRY

ПАТИКИ

SUPER DRY