Fashion Group E-shop
02/60 90 371

SUPER DRY

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ЕСПАДРИЛИ

2490,00 ден. 1992,00 ден.

Боја

GF1106TT-YV5

80% ПОЛИУРЕТАН 10% ПАМУК 10% ПОЛИЕСТЕР

Може да ви се допаѓа

ЕСПАДРИЛИ

SUPER DRY

ЕСПАДРИЛИ

SUPER DRY