Fashion Group E-shop
02/3248194

GUESS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ПАТИКИ

6790,00 ден.

Боја

GSS005077

100%Кожа

Може да ви се допаѓа

ПАТИКИ

GUESS

ПАТИКИ

GUESS

ПАТИКИ

GUESS

ПАТИКИ

GUESS

ПАТИКИ

GUESS