Fashion Group E-shop
02/3248194

GUESS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧАНТА

8990,00 ден.

Боја

GSS005089

100%Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS