Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GUESS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЗДОЛНИШТЕ

5790,00 ден. 3490,00 ден.

Боја

GSS005140

44%Полиестер 36%вискоза 20%полиестер

Може да ви се допаѓа

ЗДОЛНИШТЕ

GUESS

ЗДОЛНИШТЕ

GUESS

ЗДОЛНИШТЕ

GUESS

ЗДОЛНИШТЕ

GUESS