Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GUESS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЗДОЛНИШТЕ

4590,00 ден. 2790,00 ден.

Боја

GSS005142

100%Полиестер

Може да ви се допаѓа

ЗДОЛНИШТЕ

GUESS

ЗДОЛНИШТЕ

GUESS