Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GUESS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧАНТА

5690,00 ден. 3390,00 ден.

Боја

GSS005309

100%полиестер

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS