Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GUESS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧАНТА

9990,00 ден. 4990,00 ден.

Боја

GSS005327

100%Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS