Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GUESS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ФУСТАН

13490,00 ден. 8090,00 ден.

Боја

GSS005452

100%Полиестер

Може да ви се допаѓа

ФУСТАН

GUESS

ФУСТАН

GUESS

ФУСТАН

GUESS

ФУСТАН

GUESS

ФУСТАН

GUESS