Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GUESS

ЕСЕН ЗИМА 2018

ЧАНТА

8590,00 ден. 5190,00 ден.

Боја

GSS005547

100%Кожа

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS