Fashion Group E-shop
02/60 90 371

GUESS

ПРОЛЕТ ЛЕТО 2019

ЧАНТА

9690,00 ден. 7752,00 ден.

Боја

GSS005570

100%Полиуретан

Може да ви се допаѓа

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS

ЧАНТА

GUESS